Εισαγωγή

Παρακαλούμε πριν από κάθε χρήση της ιστοσελίδας www.homonatura.gr συμβουλευτείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και ότι είστε απόλυτα σύμφωνοι με αυτούς ανεπιφύλακτα.

Η εταιρεία Life Μ.Ε.Π.Ε δραστηριοποιείται στην πώληση προϊόντων μεταξύ άλλων και μέσω διαδικτύου (e-shop).

O ιστότοπος www.homonatura.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών (σεμινάρια) μέσω του Διαδικτύου (στο εξής καλούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα ή ιστότοπος) που δημιούργησε και λειτουργεί η εταιρεία με την επωνυμία Ελένη Κουτλομπάση M.Ε.Π.Ε με διακριτικό τίτλο Life Μ.Ε.Π.Ε και εμπορική ονομασία προϊόντων homonatura. Εδρεύει στη Αρτάκης 12 με Πεισάνδρου Θεσσαλονίκη τ.κ 54453 με υποκατάστημα Ανατολικής Θράκης 71 Θεσσαλονίκη, τ.κ 544453. Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@homonatura.gr, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2310 948560, (στο εξής χάριν συντομίας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ).

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.homonatura.gr . Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (στο εξής καλούμενος για συντομία «επισκέπτης» ή/και «χρήστης» ή «πελάτης» αναλόγως του αν περιορίζεται σε επίσκεψη μόνον στο κατάστημα ή πραγματοποιεί και παραγγελία και αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση.

Γενικοί όροι

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Παρεχόμενες πληροφορίες & περιγραφή προϊόντων ή υπηρεσιών.

Επισημαίνεται ότι, οι πληροφορίες που δίδονται μέσα στον ιστότοπο αλλά και μέσα από τα σεμινάρια (τα οποία μπορεί κάποιος να αγοράσει μέσα από τον ιστότοπο και έπειτα να τα παρακολουθήσει) για τα προϊόντα (βότανα, μπαχαρικά, βάμματα, αιθέρια έλαια κ.τ.λ) και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Οι πληροφορίες αυτές  δεν αποτελούν και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή. Τα βότανα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Η επαγγελματική συμβουλή ειδικού (του ιατρού ή/και του φαρμακοποιού σας) κρίνεται απαραίτητη. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας ιδίως αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ο ιστότοπος δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες ή ζημίες που δύνανται να προέλθουν από οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη που βασίστηκε, μερικά ή ολικά, σε πληροφορίες που ο ίδιος παρέχει.

Υποχρέωση αλλά και κύρια φροντίδα μας είναι οι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα www.homonatura.gr και αφορούν την ποιότητα, την ποσότητα, τα κύρια χαρακτηριστικά και τις τιμές των προϊόντων να είναι απολύτως ακριβείς.

Παρόλα αυτά στην οθόνη του υπολογιστή σας κάποια προϊόντα μπορεί να εμφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά στο μέγεθος, χρώμα και υφή σε σχέση με την πραγματικότητα. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

Η περιγραφή και οι πληροφορίες των σεμιναρίων  – υπηρεσιών που δίνονται και αφορούν το περιεχόμενο τους ή την ύλη που θα καλύψει ο εκάστοτε εισηγητής ή συνεργάτης της εταιρίας, είναι όσο το δυνατό ακριβέστερες. Οι παρεκκλίσεις, αλλαγές, διαφοροποιήσεις ή παραλήψεις που ενδέχεται να υπάρξουν λόγο της διαδραστικότητας ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν δίνατε να επιβαρύνει με οποιαδήποτε ευθύνη την εταιρία και δεν θεμελιώνει δικαίωμα υπαναχώρησης του πελάτη ή επιστροφής χρημάτων.

Περιορισμός ευθύνης

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία. Αναλαμβάνει δε την πλήρη υποχρέωση να επιστρέψει το αντίτιμο της παραγγελίας που τυχόν έχει καταβληθεί, μόνο στην περίπτωση που η ακύρωση, η μη εκτέλεση ή η καθυστέρηση της παραγγελίας οφείλεται σε υπαιτιότητα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Διαφορετικά, ήτοι σε περίπτωση που η ακύρωση, η μη εκτέλεση ή η καθυστέρηση της παραγγελίας οφείλεται σε υπαιτιότητα του Χρήστη, Επισκέπτη ή Πελάτη, η σε υπαιτιότητα τρίτου προσώπου ή σε λόγο ανωτέρας βίας, τότε η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν υποχρεούται να επιστρέψει το τυχόν καταβληθέν αντίτιμο της παραγγελίας, παρά μόνο υπόκειται στη διακριτική της ευχέρεια η επιστροφή αυτού αφού προηγουμένως εξετάσει τους λόγους ακύρωσης, μη εκτέλεσης ή καθυστέρησης της παραγγελίας.

Τιμές Προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται και ο ισχύον ΦΠΑ κατά την παραγγελία.

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες, ενώ η εταιρία επιφυλάσσεται του δικαιώματός να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, δεσμεύεται όμως κατά την εκπλήρωση της παραγγελίας σας να αποστείλει τα προϊόντα που παραγγείλατε με τα χαρακτηριστικά και τις τιμές που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της κατά το χρόνο της παραγγελίας.

Τρόποι πληρωμής

Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

  1. Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.homonatura.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD.
  2. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα Eurobank η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της εταιρίας.
  3. Στην διαδικασία αυτή, η εταιρία δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.
  4. Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

Με Paypal:

Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς.

Με αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της ΕΛΤΑ courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον χρέωση €2 στα έξοδα της αποστολής.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής «Τραπεζική Κατάθεση». Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρίας:

Τράπεζα Eurobank
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0024.11.0200638516
IBAN Λογαριασμού: GR7902600240000110200638516
Δικαιούχος: ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗ Μ.Ε.Π.Ε

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 6075148389677
IBAN Λογαριασμού: GR7901710750006075148389677
Δικαιούχος: ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗ Μ.Ε.Π.Ε.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπωνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη  τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση την εταιρία.

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας,  καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας στην συνεργαζόμενη τράπεζα.

Τρόποι αποστολής

Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται Πόρτα-Πόρτα με την ΕΛΤΑ courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας και σε χώρες της Ευρώπης τα προϊόντα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ courier σε δύο έως επτά εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Σε τρίτες χώρες αποστέλλονται με ΕΛΤΑ courierσε 15 – 20 μέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας ενώ η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν εκτελωνισμούς προϊόντων.

Η εταιρία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας κοστίζουν 2,50 ευρώ,  αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, το κόστος είναι 4,50 ευρώ, ενώ για παραγγελίες ανώτερες των 50€, η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Ακύρωση παραγγελίας

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.

Πολιτική επιστροφών

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας γρήγορα και εύκολα.

Θέλοντας να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές κατωτέρω παραθέτουμε τους όρους και προϋποθέσεις επιστροφής των προϊόντων. Αν, για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο info@homonatura.gr για να σας δοθούν οδηγίες και κωδικός επιστροφής. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο το ανάλογο προϊόν που επιθυμείτε , σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας ή το ποσό της αγοράς του συγκεκριμένου προϊόντος πιστώνεται στο λογαριασμό σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα ή λείπει κάποιο προϊόν από αυτά που παραγγέλθηκαν αφού προηγουμένως έχετε επικοινωνήσει με e-mail στο info@homonatura.gr. O πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους μόνο με την κύρια συσκευασία έτσι ακριβώς όπως το παρέλαβε. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν την εταιρεία καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης. Αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την εταιρεία τρόπος επιστροφής. Η εταιρεία μπορεί να αρνηθεί επιστροφή προϊόντος λόγω ενδεχόμενου δόλου.

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων.

Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση θα γίνεται αποδεκτή εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δ.Α.Τ., Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του. Η εταιρία θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν χωρίς κανένα επί πλέον κόστος για σας. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε με e-mail στο info@homonatura.gr για να σας αποστείλουμε οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος καθώς και κωδικό επιστροφής. Εάν το προϊόν πάψει να είναι διαθέσιμο, μπορεί να γίνει αντικατάσταση με ισάξιο προϊόν κατόπιν συνεννόησης ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Διαδικτυακά Σεμινάρια.

Στον ιστότοπο μας, περιλαμβάνεται η δυνατότητα αγοράς διαδικτυακών σεμιναρίων. Τα διαδικτυακά σεμινάρια είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να λαμβάνετε το μέγιστο της εμπειρίας και γνώσεων με σύγχρονες μεθόδους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια από όπου βρίσκεστε και η διαδικασία είναι απλή και εύκολη:
• Αγοράζετε το σεμινάριο.
• Λαμβάνετε το email επιβεβαίωσης.
• Πριν το σεμινάριο θα λάβετε ένα email με το link (σύνδεσμο), ενώ ταυτόχρονα θα ενημερωθείτε στο κινητό τηλέφωνο που μας δηλώσατε, για την αποστολή του εν λόγω email. Πατώντας πάνω στο link (σύνδεσμο) την ημέρα και την ώρα του σεμιναρίου μεταφέρεστε στην τάξη για να παρακολουθήστε το σεμινάριο. Από υπολογιστή ή λάπτοπ δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα απλά πατάτε πάνω στο link βεβαιωθείτε ότι έχετε ακουστικά ή ηχεία στον υπολογιστή σας για να ακούτε. Εάν θέλετε να το παρακολουθήστε από κινητό ή tablet (android) τότε πρέπει να κατέβει (download) από το Playstore η εφαρμογή. Θα βλέπετε τον εισηγητή ζωντανά και θα μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις είτε μέσα από το μικρόφωνο σας είτε μέσω γραπτού μηνύματος (chat). Τις επόμενες μέρες του σεμιναρίου θα λάβετε και το βίντεο για να μπορείτε να το ξανά δείτε και να το μελετήστε.
• Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να το παρακολουθήστε το σεμινάριο online ή σε περίπτωση που επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε εκ νέου, τις επόμενες μέρες θα λάβετε το link (σύνδεσμο) για να μπορέσετε να το δείτε βιντεοσκοπημένο. Στην περίπτωση αυτή, όπως είναι εύλογο, δεν θα μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις ούτε μέσα από το μικρόφωνο σας ούτε μέσω γραπτού μηνύματος (chat). Το link (σύνδεσμος) του σεμιναρίου παραμένει ανεβασμένο σε ηλεκτρονική πλατφόρμα για ένα (1) μήνα έπειτα από τη διενέργεια του σεμιναρίου. Είστε υποχρεωμένοι να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις μας μέσω email και μέσω sms κατά τα ανωτέρω, αναφορικά με το link (σύνδεσμο) του online σεμιναρίου καθώς και μετέπειτα αναφορικά με το link (σύνδεσμο) του βιντεοσκοπημένου σεμιναρίου. Σε περίπτωση που δεν παρακολουθήσατε το σεμινάριο ούτε online ούτε βιντεοσκοπημένο εντός ενός (1) μήνα από τη διενέργεια του σεμιναρίου, από δική σας υπαιτιότητα ακόμα και λόγω ανωτέρας βίας, παρόλο που σας ενημερώσαμε για τα αντίστοιχα link (συνδέσμους) κατά τα ανωτέρω μέσω email και μέσω sms, τότε δεν θα μπορείτε πλέον να παρακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο, χάνετε το δικαίωμά σας και η Εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτό και δεν δίνατε να υπάρξει επιστροφή χρημάτων, ούτε συμψηφισμού με επόμενο σεμινάριο.
• Στο τέλος του σεμιναρίου, και εντός πέντε (5) ημερών, λαμβάνετε με email το πιστοποιητικό παρακολούθησης, τις σημειώσεις και το παραστατικό της αγοράς του σεμιναρίου. H εταιρία δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη εάν το τηλέφωνο είναι λάθος, δεν είναι κινητό για να λαμβάνει μηνύματα ή εάν για υπαιτιότητα του παρόχου ή πελάτη δεν λάβει το sms.
Όλα μας τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα με κορυφαίες προδιαγραφές και ανανεώνονται συνεχώς, όπως και η ύλη των σεμιναρίων, ενώ φέρνουμε όλες τις πληροφορίες και τις γνώσεις από το εξωτερικό που συνεχώς ανανεώνονται.
Ο Πελάτης, αποδεχόμενος τους παρόντες όρους χρήσης δίνει τη ρητή συγκατάθεσή του, αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα, ότι κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου βιντεοσκοπείτε τόσο το σεμινάριο όσο και ο ίδιος, έχοντας όμως τη δυνατότητα να απενεργοποιήσει την κάμερα του. Επίσης, ο Πελάτης δίνει τη ρητή συγκατάθεσή του, αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα, ότι το εν λόγω βίντεο του σεμιναρίου ανεβαίνει σε ηλεκτρονική πλατφόρμα, από όπου μπορεί ο Πελάτης για ένα (1) μήνα από τη διενέργεια του σεμιναρίου, για να το παρακολουθήσει είτε για πρώτη φορά είτε εκ νέου.
Η Εταιρεία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σχετικά με τις ρυθμίσεις ασφαλείας και την προστασία προσωπικών δεδομένων που προσφέρουν οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί η Εταιρεία, τόσο για την διενέργεια του online σεμιναρίου όσο για το «ανέβασμα» (upload) του βιντεοσκοπημένου διαδικτυακού ή με φυσική παρουσία σεμιναρίου. Η εκάστοτε ηλεκτρονική πλατφόρμα προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα του εκάστοτε φυσικού/νομικού προσώπου σύμφωνα με τους δικούς της όρους χρήσης και τη δική της πολιτική απορρήτου και ο κάθε χρήστης οφείλει να πληροφορηθεί γι’ αυτά από την εκάστοτε ηλεκτρονική πλατφόρμα.
Τα πνευματικά δικαιώματα του βιντεοσκοπημένου σεμιναρίου και των σημειώσεων που αποστέλλονται κατά τα ανωτέρω μέσω email μετά το πέρας του σεμιναρίου στον Πελάτη, ανήκουν στην Εταιρεία, γεγονός το οποίο αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα ο Πελάτης, ο οποίος για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να αναπαράγει, να οικειοποιείται, να δημοσιοποιεί και να χρησιμοποιεί με οποιοδήποτε άλλο τρόπο το βιντεοσκοπημένο διαδικτυακό ή με φυσική παρουσία σεμινάριο και τις σημειώσεις, παρά μόνο για δική του χρήση, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Εταιρείας. Ομοίως, ο Πελάτης αναγνωρίζει ρητά και ανεπιφύλακτα ότι απαγορεύεται να βιντεοσκοπήσει ο ίδιος οποιοδήποτε διαδικτυακό ή με φυσική παρουσία σεμινάριο.

Ακύρωση σεμιναρίων ή μεταβολή της ημερομηνίας.

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα της αλλαγής ημερομηνίας του κάθε σεμιναρίου, ενημερώνοντας τους εκπαιδευόμενους μέσω e-mail. Στην περίπτωση αυτή οι εκπαιδευόμενοι δικαιούνται να αιτηθούν την ακέραιη επιστροφή των διδάκτρων τους εάν δεν θέλουν να το παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην νέα ημερομηνία.
Οι διοργανωτές διατηρούν επίσης το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος κάποιου σεμιναρίου ή ακύρωσης του. Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου θα ενημερώνονται οι εκπαιδευόμενοι μέσω e-mail. Σε περίπτωση ακύρωσης για οποιονδήποτε λόγο, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται είτε με ακύρωση – επιστροφή της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας ή paypal(αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα ή paypal) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε.
Σε περίπτωση ανωτέρας βίας, απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, κακών καιρικών συνθηκών και γενικά κάθε συμβάντος πέραν του εύλογου ελέγχου των διοργανωτών, που προκαλεί παρακώλυση της εκτέλεσης μέρους ή του συνόλου του σεμιναρίου, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του. Στην περίπτωση αυτή τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν και το σεμινάριο, εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκτελείται στην νέα ημερομηνία.

Μεταβολή ή ακύρωση σεμιναρίων λόγω επιθυμίας του πελάτη

Ο χρήστης που τυχόν επιθυμεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την κράτησή του σε κάποιο σεμινάριο ή την συμμετοχή του , οφείλει να αποστείλει το σχετικό αίτημα του το συντομότερο δυνατό στο info@homonatura.gr
Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο 7 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, πραγματοποιείται επιστροφή 70% του ποσού. Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο 3 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου, επιστροφή 50% του ποσού. Για ακύρωση συντομότερη από το χρονικό διάστημα των 3 ημερών πριν την διεξαγωγή του σεμιναρίου τα χρήματα δεν επιστρέφονται. Αν χρειάζεται, επιστροφή χρημάτων θα γίνεται είτε με ακύρωση – επιστροφή της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας ή paypal(αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα ή paypal) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε.